Deze webwinkel van Birdz Outlet plaatst cookies op uw computer. Ze zijn uw virtuele winkelmandje. Handig toch. Leg eens uit

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL in Nederland en DPD in België. Afhankelijk van de afmetingen van het pakket én uw keuze vindt u de bestelling in uw brievenbus terug of belt de pakketbezorger bij u aan.

Bezorging in Nederland 

Brievenbuspakketje
Snel in huis zonder dat u daarvoor hoeft thuis te blijven of het ergens hoeft af te halen. De bestelling past in uw brievenbus omdat wij het versturen in een pakketje van maximaal 38 × 26,5 × 3,2 centimeter. Onder een orderbedrag van € 40,- zijn deze bezorgkosten € 3,15. Boven een orderbedrag van € 40,- is de bezorging gratis.


Postpakketje
Snel de bezorger op de stoep met uw pakketje. Geen verrassingen want met een Track&Trace is de bezorging te volgen. Onder een orderbedrag van € 60,- zijn deze bezorgkosten € 4,50. Boven een orderbedrag van € 60,- is de bezorging gratis.


Afhalen op afspraak
U was toch in de buurt van Rotterdam en zo maken we eens kennis met elkaar. U een keer ontmoeten: onbetaalbaar!


Bezorging in België

dpd-logo-smal.png Brievenbuspakketje
Snel in huis zonder dat u daarvoor hoeft thuis te blijven of het ergens hoeft af te halen. De bestelling past in uw brievenbus omdat wij het versturen in een pakketje van maximaal 38 × 26,5 × 3,2 centimeter. Onder een orderbedrag van € 40,- zijn deze bezorgkosten € 4,95. Boven een orderbedrag van € 40,- is de bezorging gratis.


dpd-logo-smal.png Postpakketje
Snel de bezorger op de stoep met uw pakketje. Geen verrassingen want met een Track&Trace is de bezorging te volgen. Onder een orderbedrag van € 60,- zijn deze bezorgkosten € 6,25. Boven een orderbedrag van € 60,- is de bezorging gratis.