Deze webwinkel van Birdz Outlet plaatst cookies op uw computer. Ze zijn uw virtuele winkelmandje. Handig toch. Leg eens uit

Birdz Outlet is de nieuwe webwinkel van Bezemer Internet Realisatie & Diensten

Lees hieronder het aangrijpende verhaal achter de mooie producten in de Birdz Outlet. En hoe ze daar zijn gekomen. 

'De XYZ-revolutie'
Ooit schitteren bij een bekende webwinkel. Dat was De Grote Droom van deze producten. De ster worden van de productpagina. Beeldvullend op een strakke witte achtergrond, zwevend in het heldere niets. Bovenmenselijk aangeprezen met 'Meer geluk dankzij 2.0-technologie' en 'De XYZ-revolutie'. Oppervlakkige vleierij die ze graag wilden geloven.

Spikslinternieuw
Maar de producten die nu schitteren in Birdz Outlet kwamen terecht in De Grote Nachtmerrie. De winkelketen die ze De Grote Droom had beloofd, ging failliet. De mensen waren er vriendelijk, de zaak was netjes en de producten leken blij. Het was er druk. En toch ging het mis. In plaats van te zweven in wit licht, kwamen de producten op de grond terecht, op een stapel, in een doos, in het donker. Spikslinternieuw maar ontzield, ontdaan van glans en bravoure.

De Schokkende Beelden

Op een stapel
Op een stapel

Op de grond
Op de grond
Op een stapel op de grond
Op een stapel én
op de grond


In een doos
In een doos

Ik kreeg de kans om enkele producten uit De Grote Nachtmerrie te redden. Helaas niet allemaal. En nu gebruik ik mijn jarenlange ervaring en kennis van webwinkels, webtechniek en webverkoop om ze een productieve toekomst te gunnen.

Met Liefde
Die Grote Droom hebben ze nu een beetje teruggekregen. Eén voor één heb ik ze vastgehad en gefotografeerd. Een versleten beddenlaken voldeed als de witte achtergrond, een oude stadsfiets als motorkap om op te verleiden. En wat lieve woordjes om ze hun beste eigenschappen te laten prijsgeven. Ze glanzen weer!

Deze mooie producten wil ik niet onteren met een schreeuwende uitverkoop. Ze zijn ooit met liefde en zorg gemaakt op een ontwerptafel en in een fabriek. Ze willen graag mensen blij maken.

Kwaliteit
De producten in Birdz Outlet zoeken een zorgzaam baasje. Voor de volledige levensduur waarvoor ze zijn bedoeld. Iemand die inziet dat platte aanbiedingen komen en gaan. En dat kwaliteit zich bewijst over de tijd. Ze zijn goed voor hun prijs en hondstrouw. Wil jij hun baasje worden?

bidon_en_houder .jpg augsburg.jpg northwave-power-2-gel-winterhandschoenen ella.jpg