Deze webwinkel van Birdz Outlet plaatst cookies op uw computer. Ze zijn uw virtuele winkelmandje. Handig toch. Leg eens uit

Wilt u afzien van de aankoop? U kunt het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Dan krijgt u het volledige aankoopbedrag vergoed, inclusief de verzendkosten die u hebt betaald toen u de bestelling plaatste. De kosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor u.

WANNEER KUNT U UW BESTELLING TERUGSTUREN?

Stuur het artikel compleet, in originele staat en met verpakking naar me terug. U kunt het artikel dus gewoon beoordelen zoals u dat in de winkel ook zou doen: haal het uit de verpakking en inspecteer het van alle kanten. Zorg er wel voor dat er geen gebruikssporen op komen en dat u niets van de producten verbruikt.

HOE STUURT U HET ARTIKEL TERUG?

Download het retourformulier, print het uit en vul het in. Stop het ingevulde formulier in een geschikte verpakking (doos of envelop) samen met de spullen die u wilt retourneren en stuur dit naar het volgende dit adres:

Birdz Outlet
Jonker Fransstraat 63D
3031 AM Rotterdam

POEH, PRINTEN/INVULLEN. KAN DAT ANDERS?

Ja. U kunt ook vooraf e-mailen of bellen (bas@birdz.nl, 010-4135330) zodat ik weet dat u iets gaat terugsturen.

Zodra ik de spullen heb ontvangen, krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Vergeet niet uw rekeningnummer door te geven!